«Busten» møtte «Veggen»

Foto: Wikimedia

Kveldens toppoppgjør på Sagene Squash ble aldri så spennende som publikum hadde håpet. Med sen kampstart, og en rusten «Busten» i aksjon var det aldri tvil om at «Veggen» ville ta seieren hjem. 

Bane 4, Sagene Squash: Før kampen var det stor spenning knyttet til Torstein «Busten» Sørensens dagsform. Den tilbakelente og litt sjenerte hedemarkingen virket virkelig ikke å ha killerinnstinktet skrudd på. Motspilleren Daniel «Veggen» Katiraee var derimot kjepphøy som vanlig, og det som en gang i tiden lignet på ydmykhet var det ingen tegn til.

Det var en giret og tydelig opplødd Katiraee som møtte dikerns:dump før kampstart:

-Jeg tror jeg har alt som skal til for seier idag. Han slappfisa der er sjanseløs, fortalte Katiraee mens han gumler innpå litt ost for den siste energiboosten.

Underveis i den første kampen var det tydelig for alle oss på pressetribunen at dette var en dag for Katiraee. Selvsikkerheten før kamp hadde tydeligvis satt Sørensen ut av spill, og kampen ble vunnet overlegent 3-0, med settsifrene 11-4, 11-7 og 11-5.

Inn i mot kampstart for andre kamp var Sørensen litt mer frempå, og lovet oss at det hele skulle begynne først nå.

Det skulle han ikke ha gjort, og Katiraee regelrett feide Sørensen av banen med 11-0 i det første settet. Også i det andre settet fikk Katiraee en god start, og tok tidlig ledelsen 7-0.

På 7-0 i andre sett utbryter Sørensen: -Jeg er helt ferdig jeg.

Dyret i Sørensen våkner for ett øyeblikk og ledelsen reduseres til 7-4. Katiraee øker til 8-4, før Sørensen henter inn til 8-7. Ett fiffig trickshot gir Katiraee serven, som han brutalt utnytter og henter hjem settet med 11-7.

På 2-0 i tredje sett må Sørensen ta en teknisk time-out, men til ingen nytte. Daniel «Veggen» Katiraee kjører over hedemarkingen og cruiser enkelt inn til 11-0 seier i det tredje og avgjørende settet. 6-0 i sett, og 2-0 i matcher gir med dette en overlegen seier til Katiraee.

På tross av det ydmykende tapet var det ingen knust Sørensen som tok seg til til ett intervju med dikerns:dump etter kampen.

-Jeg synes det gikk bra jeg. Morro for unga ihvertfall, forteller Sørensen før han løper på toalettet for å kaste opp.

Den alltid så kjepphøye Katiraee la derimot ikke skjul på at han var fornøyd med seieren. Mens han skifter forteller han ganske så fritt:

-Jeg merka det fra jeg kom i dag, fra jeg så motstanderen at dette ville bli plankekjøring. Vi er på to forskjellige nivåer, men all respekt til «Busten» her som står løpet ut uten å trekke seg. Men neste gang håper jeg motstanden blir større. For sporten og publikums del er det bedre med oppgjør med litt spenning. Dette blir som å spille Mortal Kombat med juksekoder.

Med dagens seier er det lite trolig at husfreden senker seg i Haugerudhagan 97 med det første. Katiraee kommer til å suge lenge på denne karamellen, og det vil nok nevnes ved frokostbordet de neste dagene.

Kampfakta:
Første match: 11-4 Katiraee. 11-7 Katiraee, 11-5 Katiraee. Sett 3-0 Katiraee.
Andre match: 11-0 Katiraee. 11-7 Katiraee, 11-0 Katiraee. Sett 3-0 Katiraee
Tilskuere: 1

Vi gjør oppmerksom på at Daniel Katiraee før kampen betalte journalisten med en snackspose og en halvliter cola, og at dette muligens kan ha påvirket journalistens uavhengighet.

Reklamer

Velkommen til Dikerns Dump.

Er du på utkikk etter en rosablogg, så er du på feil sted. Dette er mer en morroboks, også med noen seriøse ting. Iblant kommer det også noen innlegg.

Lurer du på hva jeg kan gjøre for deg for at du skal få noe fett på nettet? Da kan du snart trykke her

Twitter-oppdateringer

Feil: Twitter svarte ikke. Vennligst vent noen minutter og last denne siden på nytt.

Twitter: @dikern

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");
Reklamer

%d bloggere like this: