Ny reklame for RimiBowl – Linge: – Vi skal lage SuperBowl på Norsk

I anledning av Rimis oppkjøp av eliteseriekampen mellom Vålerenga og Stabæk har de nå lansert en egen reklamefilm.

Filmen varer i 1 minutt og 18 sekunder, og består av Rimisjef Thor Linges presentasjon av arrangementet og artistene.

Åpningen av filmen inneholder en noe påtatt klønete åpning, hvor Linge forsnakker seg og må starte om igjen. Dette er nok ment som en morsom åpning

Igjennom hele filmen spilles refrenget fra Alexandra Joners «Sunrise» i bakgrunnen. Presentasjonen av arrangementet fokuserer utelukkende på artisten som skal opptre, og nevner ikke én eneste gang at det er fotballkamp. Med klassiske artistpresentasjoner, som vi kjenner fra ulike promovideoer fra forskjellige musikkgallashow presenterer artistene. Først Karpe Diem, deretter en kjapp infosnutt om Loreen, før det tyngste skytset rettes inn mot Alexandra Joner og Vigueens «forrykende pauseshow».

– Jada, Alexandra Joner kommer også. Sammen med de VM-klare cheerleaderne Viqueens skal hun lage ett forrykende pauseshow, inspirert av Madonna og Janet Jackson.

I motsetning til reklameflyeren som jeg skrev om i går, får ikke fotballkampen mellom Vålerenga og Stabæk omtale med ett eneste ord i denne filmen. Det er ganske oppsiktsvekkende. Det hintes såvidt om at det er en form for kamp når man nevner pauseshowet, men dette vaget hintet er også alt man får.

Som med resten av fotballkampen, nevnes det ikke med ett ord at det er avspark og slike ting. Derimot blir det påpekt at det er pølser og is til alle.

– Vi skal lage SuperBowl på norsk. Showet starter klokka halv to, med opptreden av Karpe Diem på utsiden.

Hvis målet med denne filmen er å skape økt omtale og økt oppmerksomhet omkring fotballkampen mellom Vålerenga og Stabæk, så er dette igjen totalt feilslått. Kampen nevnes ikke med ett ord, og det fokuseres utelukkende på Rimis bursdagsshow.

Jeg får rett og slett vondt i magen.

<p><a href=»http://vimeo.com/44330117″>Kom på Rimi Bowl, Ullevaal Stadion 24.juni fra kl 13.30!</a> from <a href=»http://vimeo.com/user8708956″>Niche AS</a> on <a href=»http://vimeo.com»>Vimeo</a&gt;.</p>

Reklamer

Velkommen til Dikerns Dump.

Er du på utkikk etter en rosablogg, så er du på feil sted. Dette er mer en morroboks, også med noen seriøse ting. Iblant kommer det også noen innlegg.

Lurer du på hva jeg kan gjøre for deg for at du skal få noe fett på nettet? Da kan du snart trykke her

Twitter-oppdateringer

Twitter: @dikern

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");
Reklamer

%d bloggere like this: