Børre Bjerkland rider igjen

Da er Norges Internetthelt nummer én, og en gang i tiden en av de som «gründa» Klanen – tilbake på nettet. Denne gangen er han sint på meg fordi jeg har laget ett opprop for å få Vålerenga Fotball til å bytte pausesang. Tilsvaret, er foruten å lage sin egen kampanje – å fortsette med massiv drittslengig om meg på nettet. Samt andre som helt uskyldig blir dratt inn i dette.

Børres grunnleggende hat mot meg ligger der fordi jeg som daværende leder for Klanens forum og hjemmesider sendte han eposten med dne enstemmige utestengelsen fra Klansforumet.

Artig er det at han sitter og slenger om seg med disse karakteristikkene på sin egen profil, samtidig som han blokkerer ut alle han slenger dritt om. 

Forrige gang Børre var sint på meg endte det i at han trua meg med hagle, samtidig som han kritiserer kompisgjengen min for å være voldsamøber.

Personen som på denne gjengivelsen er sensurert har i ettertid beklaget sine uttalser og trukket dem tilbake. De står derfor synlige slik at sammenhengne kan sees, mens avsenderen er skjermet.

 

Reklamer

Velkommen til Dikerns Dump.

Er du på utkikk etter en rosablogg, så er du på feil sted. Dette er mer en morroboks, også med noen seriøse ting. Iblant kommer det også noen innlegg.

Lurer du på hva jeg kan gjøre for deg for at du skal få noe fett på nettet? Da kan du snart trykke her

Twitter-oppdateringer

Twitter: @dikern

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");
Reklamer

%d bloggere like this: