Ølbryggerboomen, skal jeg være med på

Nok er nok. Jeg er for glad i øl, og tjener for dårlig, til at det lenger er hensiktsmessig å handle på butikken. Derfor har jeg i lengre tid sondert mulighetene for å sette igang egenproduksjon. Nå har jeg også bestemt meg, og vil sette igang så snart flytteprosjektet er fullført.

Jeg kommer til å dele en del av dette her. Så får vi se hvordan veien blir til mens den går.

Av mange anbefales det på det sterkeste å begynne med såkalte «sett». Det ser nok ut til at dette blir løsningen også for meg. Ikke så mye for settets skyld, men fordi da får man en startpakke med det mest nødvendige utstyret.

En annen «regel» er at hele miksen skal kokes. Dette fremstår jo strengt tatt som ganske fornuftig. Det vil ta kneppet på alle de bakteriene man ikke vil ha surrende rundt i suppa, mens de bakteriene man putter oppi gjør det de skal. Så jeg må også ha en stor kjele…

Oppstart med sett, og deretter forsøke seg frem med krydderkrukker, kjeler og panner. Innen juletider bør jeg være såpass på gang at det bør være mulig å produsere noe egenprodusert.

Reklamer

Velkommen til Dikerns Dump.

Er du på utkikk etter en rosablogg, så er du på feil sted. Dette er mer en morroboks, også med noen seriøse ting. Iblant kommer det også noen innlegg.

Lurer du på hva jeg kan gjøre for deg for at du skal få noe fett på nettet? Da kan du snart trykke her

Twitter-oppdateringer

Twitter: @dikern

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");
Reklamer

%d bloggere like this: